ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή γίνεται:

  1. Μετρητοίς, με αντικαταβολή κατά την παράδοση,
  2. Με δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 700 1379  .
    3.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας

Εάν κατά τον έλεγχο, πριν από κάθε εκτέλεση παραγγελίας, προκύψει ότι η πιστωτική σας κάρτα δεν ισχύει, ή ότι δεν καλύπτεται από το πιστωτικό σας όριο, για να εκτελεστεί η παραγγελία σας θα πρέπει να εξοφληθεί «μετρητοίς, με αντικαταβολή».
Μέσω Πιστωτικής κάρτας
Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω των πιστωτικών καρτών VISA και MASTERCARD, εφόσον αυτές έχουν εκδοθεί από τράπεζες ή/και τραπεζικούς οργανισμούς που διαθέτουν έδρα δραστηριότητας στην Ελλάδα. Την έδρα αυτή οφείλει να γνωρίζει ο κάτοχος της κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί από διατραπεζικό σύστημα συναλλαγών έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας καθώς και για τη νόμιμη χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτου.
Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία λήξεως της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε για τις συναλλαγές σας μέσω της ιστοσελίδας είναι τουλάχιστον δέκα (10) εργάσιμες ημέρες μετά την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή γίνεται κατά την φάση της προετοιμασίας προς αποστολή των ειδών της προτεινόμενης παραγγελίας σας και εάν διαπιστωθεί ότι η κάρτα έχει λήξει, θα αδυνατούμε να ολοκληρώσουμε την αποπληρωμή της παραγγελίας σας και να διεκπεραιώσουμε την διαδικασία εκτέλεσης της.